Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

zondag, november 12, 2006

Geen probleem

Ja!!
Ietsie naar links!!
Nee!! nog ietsie!!! Ja.... Ja....HO STOP!
Zo is ie goed!!
Nee laat nou staan!!
Ik zei toch stop??!
Hè?
Nee ik versta jou ook niet!!


Zo beter????!!!
Ietsie naar rechts nog...ietsie.....ietsie.... JA!
HO!
HO DAN!!!
Ja, nee nu weer een stukkie.....
JAAAA!


Ja hij doet het hoor, prima beeld, geluid in orde.
Ja, wat er nou aan de hand was....
Dat is dan moeilijk te zeggen hè

Misschien iets met het weer ofzo, storm, dingen...
Maar nu ziet het er in ieder geval weer pima uit!




Toebereiding

Jaaa beste mensen het is weer zo ver; deze week staat er een heerlijke pompoensoep op het menu. Logisch natuurlijk gezien de tijd van het jaar enzo. Met de verkiezingen voor de deur en alles, waar we het later ook nog over gaan hebben. Want wat eet Wouter Bos het liefst? Dat straks dus maar nu eerst terug naar de soep.
U Schept de pompoen natuurlijk leuk uit samen met de kinderen waarna u er een leuk gezichtje in snijdt zodat er een fijn lampionnetje ontstaat voor bij de deur of in de tuin of op de trap, maakt niet uit. .Van die pompoen natuurlijk hè hahahaha niet van de kinderen, die stralen zo ook al. De kornuiten!
Het vruchtvlees wat u overhoudt gaat u toebereiden als soep.
Men neme:
Aan blokjes gesneden pompoen-vruchtvlees
Water
Zout
Snuf suiker of honing
Diverse specerijen zoals:
Gember
Kaneel
Peper
kruidnageltje
Sinaasappel schilletje
nogzowat

Alles in een pan stoppen. Opzetten met water en een lekkere klont boter.
Als het gaar is pureren en smullen maar. Voor de echte liefhebbers volgende keer Marokkaanse lamsgehaktballetjes die heerlijk zijn bij deze pompoen soep.
Dan nu nog even over de nagelverzorging waar het vorige week over hadden. Tanja uit Rotterdam schreef ons...


Tskgggggggggggggg kkgggggggg KRAAK kgggggggggg storing op de zender
ggggg ggggggggggg piraterij kgggggggggggg ggggggggggg



“Pei... kgggggggggg ggggggggggggggg kggggg statische kgggggggggggg ruis ssss
“Pein?” Koraal kijkt naar de wegdromende Pein naast haar.
“Pein, waar zit je met je gedachten? We moeten dit spel toch....”
Hij kijkt haar met een afwezige blik aan.
“Ja...ja natuurlijk het spel. Ik dacht aan vroeger. Onze tijd onder de Eikenboom, de prachtige met sterrenbezaaide nachten en de toekomst visioenen die wij toen hadden.”
Nu krijgt ook Koraal die dromerige blik in haar ogen.
“Er zijn toch al aardig wat jeugddromen uitgekomen....”
“Maar nog lang niet allemaal!” en de blik in de ogen van Pein staat nu weer op ‘Storm und drang’
De juiste blik om level 1 eens onder handen te nemen.
Dan laten ze nog eens hun strijdkreet horen:
“Oost west, tyfys pest!!!”
Om zich vervolgens over het beeldscherm te buigen.

‘Welkom Pein & Koraal”
verschijnt er op het scherm

“Heeee wiesda???”
“Kijk nou man, kijk bij who‘s on-line!!!”
“Nou jaaaaa, who the fuck is Mel????”
\21\21dj huh?Code? Laat maar staan joh dat maakt een mysterieuze indruk, niemand die er op komt dat de stofzuiger even over het toetsenbord gehaald werd, toch?
Vliegensvlug typed Koraal in:

‘Who the fuck is Mel??????????’

Er verschijnt weer een bericht:

‘MEL voorheen Van Rijn van de wieg tot na het graf’
Is hij het die u werkelijk het eeuwig leven gaf
Getransformeerd met behoud van de abtsstaf



Ja dat is een doordenkertje voor onze helden. Waar ze hun hersens natuurlijk niet al te lang
voor hoeven te pijnigen Mel voorheen Rijn...Mel Rijn....MErLijn!
Nou dan is dat onze helden tenminste ook duidelijk, de lezer wist het al lang natuurlijk. Is eigenlijk ook voor het eerst dat u eens iets eerder dan Pein en Koraal weet! Geniet er maar van!!
Tis trouwens retespannend hè? Zo dat level 1 van zo’n geheimzinnig spel. Het begint er alleen verdacht veel op te lijken dat de auteurs van dit verhaal bar weinig zin hebben in dat spel. Maar dat lijkt dus maar zo. Want wij hebben altijd zin. In van alles en nog wat. We zijn best leuke mensen hoor, met zin enzo. Het punt is alleen dat u als lezer nog helemaal niet gereageerd heeft op die multiple choice vraag. Want ze ZIEN iets die Pein en Koraal. Maar wat? Nou goed, een kleine hint dan: het heeft iets met de geschiedenis van het verhaal EN de wereld te maken. Kom kom, een beetje interactief meedenken hoor, niet alleen maar dat luie achterover gezakte gelees. Kríjgt u een keer de kans op eeuwige roem... nou ja zelf weten hoor, gemiste kansen....
Ze zien dus ..

Boodschap van algemeen nut.

Futloos? Ongelukkig? Geen spanning meer in uw relatie? Last van uw linker kleine teen? Stijve gewrichten? Vruchteloze communicatie? Moeite met persoonlijke problemen? Stijve nek? Hoofdpijn? Verveling? Opgeblazen gevoel? Neerslachtigheid? Onregelmatige menstruatie? Besluitloosheid? Vlekken voor de ogen? Hartkloppingen? Premature ejaculatie? Pijnlijke pols? Gevoelens van ontevredenheid? Snel geïrriteerd? Speekselontwikkeling? Zo stom als het achtereind van een varken? Don Juan complex? Vaag geleuter? Slaapgebrek? Vervelende buren? Nare collega’s? Geluidsoverlast? Slecht weer? Te weinig daglicht? Te veel cholesterol in uw mayonaise? Onoprechtheid? Ledigheid? Verlangens? Geleuter? Fixatie op het uiterlijk? Gevoelens van rusteloosheid? Trillingen? Regenbuien? Te grote voeten? Ademhaling? Te smalle schouders? Kaalheid? Te kleine borsten? Wallen onder de ogen? Krijsende kinderen? Gebrek aan inspiratie? Allergische reacties? Huichelarij? Niet rijk genoeg? Desinteresse? Ongewenste baardgroei? Geldnood? Lage rugpijn? Gebrabbel? Geklets? Opppervlakkigheden? Geslijnm? Oorsuizingen? Moeite met kiezen? Knikkende knieën? Vlinders in de buik? Te dik? Misselijk? Draaierig? Gekut? Gekloot? Hinderlijke opsommingen? Een hartslag? Moeite met ademen? Last van verslavingen? Te weinig vrije tijd? Te kleine woning? Getrouwd? Moeite met wakker worden? Werkeloos? Reumatische ellebogen? Een uitzichtloos uitzicht? Bierbuik? Blubberbillen? Niets om aan te trekken? Teveel geld? Televisie stuk? Kachel uit? Hond dood? Geen succes bij het andere geslacht? Moeite dingen weg te gooien? Teleurgesteld in een medemens? Gebrekkige eetlust? Dierbare verloren? Angst voor de dood? Koortslip? Schrale huid? Te kleine penis? Flaporen? Gescheiden? Mislukte Botox behandeling? In de file gestaan? Veel geld verloren? Een rotbaan? Snotneus? Waterende ogen? Eeltknobbels? Vreetbuien? Vergroeide voeten? Eksterogen? Hyperventilatie? Onder de voet gelopen? Onthand? Genegeerd? Lang bij een kassa staan wachten? Vogelpoep op de motorkap? Uitgegleden over herfstbladeren? Trein te laat? Fiets gejat? Bekeuring voor te hard rijden? Haar in de war? Moeite met slapen?

Als u op 1 of meerdere vragen ja heeft geantwoord, geef u dan alsnog snel op voor de workshop Arrogantie van Pein & Koraal. Er zijn nog slechts enkele plaatsen!!
Gewoon niet zo zeiken en zeuren kan ook nog wel eens helpen.
Mel heeft direct na het intoetsen van de boodschap op het scoreboard het Parijse internet café verlaten. Nee, hij heeft zelfs zijn kop koffie niet uitgedronken en sloeg totaal geen acht op de begerige blikken van de koffiedame die hem schielijk een briefje toeschoof met haar telefoon nummer. Het briefje ligt nog onaangeraakt op de tafel waar Mel enkele minuten geleden nog zat.

Nu loopt hij door Rue Delambre. Hij is op zoek naar een kamer of studio waar hij voorlopig zijn kamp op kan slaan. Pottenkijkers kan hij immers niet gebruiken. Na enige navraag gedaan te hebben heeft hij een lijstje met adressen. De eerste is een vies krot boven een soort bordeel. De tweede een veel te kleine ruimte met slechte elektriciteitsvoorzieningen, de derde ....niet eens de moeite van het vermelden waard. Hoewel Mel weet dat Pein en Koraal ongetwijfeld wel weer een paar uur met elkaar zullen gaan liggen frutselen, begint de tijd nu toch te dringen. Hij begint al te vrezen dat hij naar een ander deel van de stad moet uitwijken. Feitelijk onmogelijk gezien de loop van de geschiedenis is dit immers DE plek waar hij moet zijn. Hij heeft nog één adres. Vlakbij Gare Montparnasse. Direct als hij Rue Antoine Bourdelle inloopt weet hij eigenlijk al dat dit de plek is. Het ruime appartement blijkt schuin tegenover Musée Bourdelle te liggen (waar de werken van de gelijknamige beeldhouwer de bewonderen zijn) en is voorzien van alle gemakken. De vrouw die hem te woord staat is uitermate vriendelijk en Mel kan er direct zijn intrek nemen.

Na een aanbetaling te hebben gedaan loopt hij direct weer naar buiten richting het Centre Commercial Maine-Montparnasse. In de eerste de beste computerzaak bestelt hij een indrukwekkende hoeveelheid apparatuur. Echt, als een professionele nerd er alleen al maar aan dénkt komt ie al spontaan klaar, zo indrukwekkend is het. Het bedrag wat Mel hiervoor neerlegt is zo mogelijk nóg indrukwekkender. Het zorgt er in ieder geval voor dat alles binnen het half uur bezorgd en geïnstalleerd is.
Op hetzelfde moment dat Koraal de fles Vodka uit de ijskast pakt, zet Mel zijn computer aan. Hij geeft diverse harde schijven met een duizelingwekkende hoeveelheid kennis van duizenden jaren uit zijn koffertje gepakt en sluit alles aan.

On line: Pein & Koraal

Hij knikt goedkeurend.
Zijn download is compleet.


START LEVEL 1
(you've got just 1 life so be careful)



Pein en Koraal hebben nog geen idéé dat Mel ook online is. Ze hebben zelfs nog geen idéé dat Mel diegene is die vroeger Merlijn was. Ze hebben het veel te druk met het bestuderen van de wapens die het spel te bieden heeft.
“Oh kijk! Deze is cool!” Pein probeert een Laser Sting Ray uit.
“Nee! Deze!” Koraal oefent wat met een SpinZinger.
Dan zien ze iets wat ze niet verwacht hadden. Zichzelf.
Ze kijken naar hun eigen verleden en zien hoe ze bezig zijn de kopstukken uit de geschiedenis te teleporteren naar hun gloednieuwe instituut op een verlaten planeet niet eens zo gek ver van de Aarde.
“Mijn god, zou dit de manier zijn hoe we de boel moeten recht breien?” Koraal kijkt Pein een beetje onthutst aan, ze had iets meer actie verwacht.
“Lijkt me sterk hoor” antwoord Pein die ook niet echt gecharmeerd is van het idéé uren en uren en uren achter de computer door te moeten brengen.
“Hey kijk! Daar heb je ....
A. Hitler
B. 2 ons Kaas
C. Een lullige poedel
D. Napoleon
E. Mr. Parkinson
(Stuur GVD uw antwoord naar: pein-koraal@hotmail.com
En vergeet niet extra postzegels bij te plakken!!)