Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

vrijdag, november 03, 2006

Terugblik in terugblik: de geboorte van P&K

Zich nooit maar dan ook nooit meer te laten vangen en niemand ooit nog kans te geven hen van elkaar te scheiden. Niet alleen hebben ze dergelijks als een foltering en het toppunt van tijdverspilling ervaren, ook weten ze maar al te goed dat ze samen de macht hebben over hemel en aarde. En dat de wonderlijke combinatie van Pein en Koraal de sleutel is tot succes, eeuwige roem en uiteindelijk de benodigde wereld dominatie. Want dat de wereld een zooitje is en dat daar nodig iets aan gedaan moet worden, was voor de beide jonge mensen toen al lang geen punt van discussie meer.

Daarna bedreven ze voor het eerst werkelijk en uitermate intens de liefde, daar op het tropische strandje onder de jenever struiken gaven ze zich volledig aan elkaar en hun niet te stuiten fysieke verlangens voor elkaar over. Iets waar ze, tijdens hun gevangenschap, al geruime tijd over hadden gefantaseerd en intens naar hadden verlangd....

We laten dit aantrekkelijke jonge stel buiten beeld even lekker verder gaan, want het past niet om te zeer in detail te treden over de seksuele activiteiten van mensen onder de 18. Wij richten onze aandacht dus even ergens anders op.
Wat nu volgt, beste lezer, een terugblik in een terugblik, is tot nu toe geheime informatie. Lees het aandachtig en vergeet het dan snel weer. En wat er ook gebeurt, mocht u Pein & Koraal ooit ontmoeten, verwijs dan nooit naar deze voorgeschiedenis. Laat op geen enkele wijze blijken dat u hier weet van heeft. Tenzij u natuurlijk ernstige suicidale neigingen heeft en het verlangen koestert een pijnlijke dood te sterven.

Pein en Koraal zijn tijdens een benauwde zomeravond in een trein geboren. Hun ouders waren een stelletje losbandige hippies die het liefst overal en nergens waren. Met zijn vieren trokken ze al jaren op, de vriendschap was in een bepaalde periode zo hecht dat de toekomstige moeders er alles aan deden gelijkertijd zwanger te worden. Na astrologen, mediums, waarzeggers, voodoo meesters en nog een hele rits wazig tuig geraadpleegd te hebben, is dat ze gelukt. Tot op de dag af.
Op de bewuste avond dat Pein en Koraal door de vaginale poorten des levens van hun beider met drank en drugs volgepropte moeders de wereld betraden, was het viertal op weg naar een zigeunerkamp in Hongarije. Om exact te zijn in de buurt van Transilvanië. Ze hadden eerder in een commune in Split gewoond, maar besloten dat daar te veel spanningen waren om rustig te bevallen. Het kwam er op neer dat de (toekomstige) vader van Pein met zo’n beetje met alle vrouwelijke leden van de commune het bed had gedeeld, hetgeen niet bijzonder op prijs werd gesteld door de andere mannelijke commune leden en het viertal onder een knallende ruzie uit de commune werd verstoten. Nadat de hoogzwangere dames samen met hunner echtegenoten enkele nachten lallend en hallucinerend door de straten van Split hadden gezworven, kwamen ze een oude man met lange grijze baard tegen die over een zigeunerkamp nabij Transilvanië sprak. Ze zagen deze man direct aan voor een goeroe en namen nog die zelfde avond de trein naar Hongarije.
De exacte dag en plaats van de geboorte van Pein & Koraal is tot op de dag van vandaag niet bekend. Hun ouders bevonden zich in die jaren niet in een bewustzijnstoestand die enige helderheid toelaat.
De geschiedenis vermeld wel, hoewel uitermate vaag, dat na het zigeuner kamp nabij Transilvanië nog een hele reeks locaties volgden. Na vele omzwervingen en schrijnende situaties, besloten de ouders van Pein en Koraal, nu als zestal door het leven trekkend, terug te keren naar Nederland. Ze hebben hun haren en teennagels geknipt en zijn neergestreken in een niet nader te noemen gemeente. Waar ze hun intrek namen in een twee onder één kap rijtjeshuis, in een buurt waar ze slecht geaccepteerd werden omdat ze te veel afweken van de norm aldaar.
Voor de jonge P&K was dit een reden nog meer naar elkaar toe te trekken. Ook viel hen na alle vrijheid in zigeuner kampen en vreemde nederzettingen, de overgang zeer groot en hebben ze een minachting ontwikkeld jegens hun ouders. Want plots werden de eerst veelal aan hun lot overgelaten en verwaarloosde kinderen de haren gekamd en schoenen aangetrokken. Ze werden zelfs gedwongen te voldoen aan de leerplichtwet op een schooltje dat ver beneden hun niveau lag.
Experimenteerden ze eerst slechts op dieren, in die periode dat ze net in Nederland terug waren begonnen ze ook op leeftijdsgenootjes te experimenteren. En, zoals het verhaal reeds vermeld, uiteindelijk op hun ouders die aan de gevolgen daarvan bezweken. ....

Dit alles, beste lezer, dient er toe u enig begrip bij te brengen en het mogelijk te maken dat u de hierna volgende gebeurtenissen beter kunt volgen. Ja, dat u zich beter dan ooit kunt inleven in het verhaal van Pein & Koraal.
Want het is natuurlijk geen toeval dat wij deze zaken memoreren op het moment dat Pein en Koraal in de gewelfde ruimte de omgeving nauwkeurig onderzoeken op de aanwezigheid van een leeuwenbek knoop. U moet namelijk ook nog weten dat.....