Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

dinsdag, november 07, 2006

Rennen!

Koraal kijkt hem met glanzende ogen aan.
“Nouhou...”
Ja ja beste mensen het is natuurlijk waanzinnig verleidelijk en fijn allemaal om euh... nog even iets anders te doen dan de volgende links te nemen. Elkaar nemen of het er even van nemen of een shotje Vodka nemen of gewoon eens even lekker de tijd te nemen voor het één en ander. Lekker uitblazen en met zo’n opblaas dolfijn geval in het zwembad liggen onder het genot van een cocktail en natuurlijk elkaar. Of gewoon even helemaal niets in hoe heet zo’n tank... Je weet wel; lijkt op grote plastic lijkenkist annex tijdcapsule met zout water er in. (Weet u hoe dit heet? Stuur dan het juiste antwoord o.v.v uw naam en adres naar pein-koraal@hotmail.com en WIN GRATIS EEN ECHTE BRUINE CHOCOLADE LETTER VAN CHOCOLA !!! )
Ja, je ziet Koraal denken aan alle mogelijkheden. Nou jaaaaa... als je héél goed kijkt zie je natuurlijk dat ze helemaal niet aan van alles en nog wat denkt maar aan Pein, want dies fijn. In bed, in bad, op de tafel, onder de tafel, in het bos, boven het bos, langs de trein, onder het vliegtuig, op de fiets of gewoon tussen de lakens. Pein is overal fijn voor Koraal. Dus nou ja het is wel weer duidelijk waar dat naar toe gaat. Of?

“Ach laten we maar verder gaan, anders duurt het allemaal zo lang in die rotgangen hier.”

(Nou lekker dan zo’n afknapper, zit je lekker in je lunchuurtje met een papieren zak op schoot, gaat het feest weer niet door! Of ’s avonds, als je het net ’s avonds leest voor het slapen gaan.... dat kan ook nog. Sommige mensen doen dat. Hoe dan ook het is en het blijft lullig want je verheugd je op zoiets, toch? Verdorie, Pein en Koraal hebben altijd zin en nu inene niet? Net nou jij denkt van gezellig en leuk, willen ze verder... Maar goed laten we even afwachten wat Pein hier op te zegen heeft. Je weet maar nooit, misschien... je wéét het niet.)

“Ja, op zich zie ik een beetje frisse lucht over niet al te lange tijd ook wel weer zitten.”

Ah fuck nee hè!! Gaan ze echt niet even lekker zo van dat Pein dan een stapje naar voren doet, zijn tong diep in haar strot propt en zijn handen onder het bloesje van de kreunende Koraal laat gaan en daar haar van verlangen hard geworden tepels vindt en dat koraal dan helemaal nat.... en Pein zo stijf als een kanon... en dat zij dan zegt ‘Oh Pein, neem me, neem me nu, ik kan niet langer wachten’ terwijl ze haar hand in zijn broek laat glijden, vervolgens de kleren van zijn lijf scheurt, want ze kan echt niet meer wachten, echt niet. En dat ze dan zo half over dat geesten gokautomaten geval of wat het ook precies is ...gewoon midden in die gang verschrikkelijk lekker weer tientallen, nee honderden keren achtereen waanzinnig geil klaarkomen? Nee dus, dat komt later wel weer een keer. Kennelijk willen ze dus echt verder met die verdomde speurtocht dus laat ze maar even...

“Weet je het zeker? “ Vraagt Koraal die stiekem natuurlijk wel ontzettende zin heeft in Pein want dies fijn voor Koraal, maar dat wist u al..
Héééé wacht eens ff misschien wordt het toch nog wat.....?
“ja joh, laten we maar verder gaan.” Antwoord Pein
Is die gek of wat? Meent er natuurlijk ook geen ZAK van, wil natuurlijk ook liever... want Koraal dies fijn voor Pein, maar dat wist u ondertussen ook al wel.
JA SJEESUS WAAROM DOEN ZE HET DAN NIET!!!!???!!!!
Gaat je niets aan, gewoon doorlezen!

Ze slaan de eerste links af.
“euhm....waar zoeken we ook alweer naar?”
Tja dat heb je met al die afleiding natuurlijk.
“Laten we gewoon door gaan. Door! Weet je wel. Door!! We moeten nog een paar bochten om en dan weer iets met een boos oog en een lachende formule uit de kwamtumfysica en.... nog iets. We zien wel.”

Ze beginnen te rennen. Een enorm lang, recht stuk gang. Ze springen over van alles heen: Fietswrakken, bejaarden, gewetensbezwaren, kratten bier, kamelenpoep, anonieme obstakels, stemcomputers, probleemdingetjes, zeppelins, geslachte paarden, handgranaten, bergsmurfen, afstanden, partijtjes merkkleding, vuurwerk, chocoladeletters, dozen wasknijpers, wietplantages en nog veel meer knusse huis, tuin en keuken dingen.
Met vliegende vaart slaan ze weer links af en rennen nóg harder. Hand in hand natuurlijk want dat gaat sneller. Pein draagt Koraal een stuk, want die hoge hakken... nou ja dergelijks kan wel eens vermoeiend zijn. En het is natuurlijk ook lekker om Koraal even te dragen. (Ja kijk! Kijk eens aan ze berijdt Pein!! Oooh kijk ze eens zeg. Ze doen het wehel, ze doen het wehel.) Dan slaan ze rechts af. De omgeving flitst voorbij als vage strepen aardetinten en nog wat dingen die ze dus niet zien omdat ze zo ontzettend snel gaan. Eens even kijken...zijn we er al? Nee, nog een keer rechts af.

Dan houden ze stil, even bijkomen. Toch wel lekker zo’n eindje rennen. Nu kunnen ze het weer even rustig aan doen. Ze zijn aangekomen in....