Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

woensdag, oktober 25, 2006

.......boeiend......

ga!" en Merlijn verwijdert zich langzaam middels het fris geharkte tuinpad heenwaards, richting horizon, richting einder, richting onzichtbaarheid.

"Oké doei Merlijn!"
"Doewoeiiiiiiii"
"Twas gezellig."
"Jazeker"
"En bedankt hè!"
"Jullie ook bedankt."
"Daaaaaaaaaaaaaaagg"
"ccccccccccccccc uuuuuuuuuuuuuuuuuu"
"Doen we gauw nog eens over."
Koraal staat in haar schortje en Pein rookt nu een pijp.Achter hen een wit hekje en zo'n krampachtig burgertrutten tuintje met een burgertrutten huisje waar de spruitjeswalm vanaf slaat.
JAZEKER DE HYPOTHEKER!!
(zo die sponsor is ook weer binnen)
"Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
"Tot de volgende keer!"
"Tot ziens!'
"Succes!"
"Goede reis!"
"Mazzel!"
"Break a leg"
"Tot gauw!"
"Ciao!"
"Nou doeg hè!"
"Ja daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggg"
"Baaaaaaaaiiii baaaaaaaaaaiiii"
"Zwaaaaai zwaaaaai"


"Zo, die is weg." verzuchten onze helden tegelijkertijd, nu weer in hun gebruikelijke merkkleding van niettebetalenzoduur.nl
Ze gaan eens lekker onderuit zitten en drinken er nog één terwijl ze samen het vel papier bestuderen, waar ze nog snel wat aantekeningen bij hebben gekrabbeld.
"Boeiend" zegt Koraal
"Zeer boeiend" beaamt Pein
"Heel erg boeiend" maakt Koraal ervan
"Heel erg uitermate boeiend" doet Pein er nog een schepje boven op.
"verrekte heel erg uitermate boeiend!"
"Ontzettend verrekte uitermate heel erg veel boeiend."
"Zeer verrekte veel heel ontzettend uitermate erg boeiend!!"
Onze helden geven de indruk dat ze het eens zijn over de boeiendheid van het geschrift. En terecht want ze vinden het ook heel erg boeiend omdat het boeiend is en als de lezer zou weten wat er in staat....jahaaaa dan zou je het ook rete heel erg vet veel boeiend vinden...maar ja je kunt niet alles hebben he...en ach wat niet is kan nog komen natuurlijk. Maar je hoeft niet altijd alles te weten hoor, het is ook nog wel eens leuk als er iets te raden overblijft weet je wel.)

Pein en Koraal werpen nogmaals een blik op het papier, trekken wat fronsrimpels, nemen een aantal zeer interessante denkposes aan, frutselen wat met een dure pen, schakelen hun gsm een paar keer aan en uit.......... En dan zegt Pein zeer beslist:
"Het is duidelijk, we moesten maar eens....