Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

zaterdag, december 02, 2006

Zwiep

..snijdt de stem van Koraal door het lieflijke landschapje:
"GETVERDEMME zeg, het is dat ik zo'n honger had maar dat eten hier is echt niet te vreten!! Wat een varkensvoer zeg... en dat na alles wat we gedaan hebben voor de mensheid enzo. En niet eens behoorlijke wijn!!
Kunnen ze hier verdomme niet eens een behoorlijk zalmmousse serveren of pompoensoepje met venkel of anders op zijn minst een behoorlijke carpaccio??!! Met een mooie schiacciata, bakje ansjovis olijven erbij." Ze geeft een mep tegen een schaaltje.... ja wat is het eigenlijk. Nou ja wat het ook was het ligt nu in ieder geval op de vloer. Ah wacht, ze gaat nog even verder:
"Is de beschaving gewoon geheel verloren gegaan ofzo??? Dit geef je die gasten op guantanamo bay toch nog niet eens te vreten! Ik wil verdomme wilde eend met sinaasappel-honing saus, netjes geserveerd met een takje tijm of gecarameliseerde kalkoen filet met walnotensaus of..."
Ze veegt de tafel schoon met haar arm, zwiep alle zooi er af. Ja iemand moet dat natuurlijk doen ook hè, afruimen. Ze lijkt even te overwegen alles weer uit te kotsen. Een mens kan natuurlijk niet zomaar alles in zich opnemen hè, dus laat staan dat Koraal dat kan. Of zelfs maar wil, eigenlijk.
"...Dat toetje zal ook wel geen reet aan zijn, ze zullen hier vast geen behoorlijke tiramisu of maritozzi serveren, laat staan een beetje redelijke chocolade mousse of champagne bavarois. Prut uit een potje van de supermarkt ja, ik heb al geen trek meer!"
En ze pakt, nee ze grijpt ...

vermoedelijk Pein bij de strot. laten we eens kijken.
Ja hoor, ze grijpt Pein bij de strot. Logisch natuurlijk want als een man niet eens eens behoorlijk restaurant uit kan zoeken is het toch wel erg bar gesteld allemaal. En wiens schuld is dat dan? Juist, zijn schuld. Of ziet u nog iemand anders ergens in een hoekje staan? Dacht het niet hè.
"Vuile Hollander!!!"
Oh my god, nu gaat ze wel heel erg ver. Hoewel, ja als je er even over nadenkt ligt zo';n scheldwoord ook wel weer voor de hand natuurlijk. Want Hollandse mannen.... dat weet natuurlijk iedereen...... er zijn natuurlijk uitzonderingen maar over het algemeen.... Dat vrekkige, halfzachte en maar interressant doen terwijl ze gewoon de hele avond achter de buis verscholen zitten... Het schijnt dus ook hè dat ze gemiddeld na één keer klaarkomen al in slaap vallen, vaak minutenwerk bij die gasten, als ze 'm al overeind krijgen natuurlijk en daar is nog lang niet alles mee gezegd hoor want ..
Om een groot deel van onze doelgroep niet te zeer te ontvreemden is er censuur toegepast en hebben we helaas een blok tekst moeten verwijderen. Onze excuses daarvoor. red.
.. ook daar op staan. Maar dat werkt dus niet altijd, zeker niet als je geen schoenen aan hebt.
Dus ze draait zich om en..