Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

zaterdag, oktober 28, 2006

BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT

Beste lezers en lezeressen,

Verheugd kunnen wij u het volgende mededelen:
Binnenkort geven Pein & Koraal een workshop arrogantie.
U bent middels ingewikkelde procedures uitgeselecteerd om hier aan deel te nemen. Het is volkomen exclusief en een buitenkans die zijn weerga niet kent. Aangezien Pein & Koraal maar weinig tijd hebben, zal het een voorlopig eenmalige masterclass zijn. U heeft het privilege danwel de eer deze bij te wonen. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan maar grijp deze met beide handen krachtig aan! Er zijn namelijk helaas maar een beperkt aantal plaatsen voor deze unieke workshop.

Arrogantie zit in ieder mens. Helaas heeft niet iedereen voldoende bewustzijn van- en contact mét deze uitmuntende eigenschap. Maar om werkelijk succesvol, aantrekkelijk, dapper en geslaagd in het leven te zijn, dient men dit op een adequate wijze te verkennen en ontwikkelen. Doet men dit niet dan kan uw leven door vervelende verschijnselen gedomineerd worden. Zoals daar zijn: Geldgebrek, onzekerheid, gewetensbezwaren, twijfel, rimpels, hormonale disbalans, een onbevredigend seksleven, verlies van dierbaren, hartkwalen, hoofdpijn, een gevoel van flauwte en het gevoel overheerst te worden door omgevingsfactoren. Misschien ervaart u dit nu nog niet, maar dat zal in de toekomst absoluut wel het geval zijn als u nu geen stappen onderneemt. Het is dus zaak om uw arrogantie op een verantwoorde wijze te verkennen en ontwikkelen. Pein & Koraal hebben een exclusieve, gepatenteerde methode ontwikkelt die dit mogelijk maakt!

Nadat u deel heeft genomen aan deze workshop zult u ware rijkdom kennen in uw leven, aantrekkelijker zijn, beter in uw vel steken, gezonder zijn, gemakkelijker beslissingen kunnen nemen, onmiddelijke terugkeer van geliefden, evenwichtiger zijn, bewonderd worden door vriend en vijand, een gladdere huid hebben, een uitermate bevredigend seksleven hebben en zelfbewust door het leven gaan.

De workshop wordt de laatste twee middagen van November gegeven op een centrale goed te bereiken locatie die van alle gemakken is voorzien. De kosten van deze masterclass die uw leven zal verrijken en u zonder enige twijfel succes in uw verdere leven zal garanderen zijn slechts 1523,- p.p. per dagdeel. Dit is inclusief lunch, drankjes, de originele en nergens anders te verkrijgen Pein & Koraal workshop boeken, intensieve persoonlijke begeleiding en ene prachtige unieke Pein & Koraal pen.

Aanmeldingen kunt u, voorzien van een motivatie waarom u graag deel wilt nemen, versturen naar pein-koraal@hotmail.com
Wacht niet te lang want de tijd vliegt en er is slechts beperkt plaats.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Pein & Koraal
P.R. management team b.v. & co