Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

maandag, november 27, 2006

See you in hell.

Vrolijk spetteren ze verder, de vogeltjes kwetteren en de bloempjes bloeien. Het licht maakt verrukkelijke kleurige prisma’s en patroontjes in het water en de visjes dartelen olijk in het rond. De geur van rozen en kamillethee vermengt zich met mirre en lavendel. Horen ze daar engelen zingen?
“Nou, valt wel mee hè, zo’n inwijding.” Bromt Pein
“Mmmjaaaa tis te doen zo, maar euh zonderpak stond je wél leuker.. Ik bedoel bij de omgeving enzo. Anders doe je die reetveter, je weet wel dat doorzichtige witte geval...”
Pein denkt daar eens even heel diep esoterisch over na.
“Misschien is het inderdaad de bedoeling dat we naakt gaan, zonder maskers, zonder bedekking, in al onze naaktheid en echtheid voor de aanschijn van.... van wat het dan ook is. Zonder bagage en....”
“Zonder bagage?!?!?!” Koraal ziet de toekomst somber in zonder al haar kleding en make-up en Vodka en dodelijke olifant en frutseltjes en dingetjes en: “Toch niet ook zonder wapens????”
“Dat moeten we overwegen.”zegt Pein heel serieus met een wel erg zachte stem.
“Ben jij helemaal fucked up in je mind ofzo????? Fuck you!!! Wat heb je in godsnaam voor drugs gebruikt???” Koraal zet grote ogen op en geeft Pein en harde por in z’n zij.
“Heee nou, laat dat, doe is effe rustig joh!” Die Pein toch zeg.
“Doe normaaaaaaaaaal!!!” gebiedt Koraal dan ook en geeft hem een flinke zet zodat ie kopje onder gaat. En hoppa dat doet 'm goed want hij sleurt Koraal bij de haren mee en trekt met zijn andere hand zo hard aan haar kikvorspak dat het openscheurt. Dus Koraal zet eens goed haar nagels in Pein en rats daar gaat ook zijn pak.
“Woeaaahahahahahaa”
Splash... scheur...spetter...rats rats….plons...drup
“hihihihihihihihi”
Ze krijgen het er warm van.... of is het water warmer geworden??
“Oké maar mijn design lingerie van niettebetalenzoduur.nl hou ik mooi aan hoor. Weet je verdomme wat dat gekost heeft? Laat ik dus echt niet liggen hoor! ” Zegt Koraal beslist.
Ach wat ziet dat er prachtig uit, zo’n jonge blonde God en Godin met witte ragfijne ondergoedjes in dat mooie heldere water. Slechts een enkel blinkend mes op de heup gebonden, hun huid glanzend en druipend van het water. Wat toch beslist warmer is geworden... dat kan geen verbeelding zijn. “Ah kijk!” Wijst Pein. Een prachtige regenboog strekt zich over hen uit. Hand in hand lopen ze glimlachend verder.

Het water begint dieper te worden, de lucht betrekt een beetje.
“hè das nou jammer...” verzucht Pein.
“jaaaaa twas net zulk lekker weeeeer.”
Het wordt steeds donkerder, alsof de duisternis als ene deken op hen neerdaalt.
De wind steekt op en rukt aan het water, dat nu niet alleen maar warm is maar heet! En... de kleur... het is geen water ... het is.
BWOOOOAAATCHHH !!!!!
Een enorme golf kolkend bloed spuit omhoog en over hen heen, de kolkende massa verslindt onze helden zowat. Enorme golven bloed slaan met enorm kracht tegen en over hen heen. Grafstenen schieten omhoog uit het niets en barsten uit elkaar. De hemel splijt open en duizenden venijnig scherpe botsplinters regenen op hen neer. Sjeesus nee...het is hagel in de vorm van AAAAARCHHH Het water is ondoorzichtig geworden, stinkende drab. Bedorven bloed, verrotting, slijm. Één en al verraderlijkheid, onrust en walging. De visjes blijken enorme kaken te hebben met scherpe tanden. Overal om hen heen, onberekenend, krioelend en bijtend. Een slijmerige slang wikkelt zich om de hals van Pein en knaagt en slist in zijn oor. “ssssssssshhhhh welcome in your own helllllll, motherfuckerrrrrsssss.”
Koraal zwaait met haar lange mes en TJAK! De slang door midden, een diepe snee in Peins nek achterlatend. “AUW me nek!!!” schreeuwt ie dan ook.
"Nou euh... graag gedaan hoor."
De viezigheid is overal om hen heen, nergens is land te zien, of zelfs maar een spoor van al dat moois van daarstraks.
“Fuck, hoe komen we hieruit!!!!!!!!!”
“We moeten door, “ Hijgt Pein, terwijl een slang uit de zompige drab rukt die net op weg was naar Koraals borst. Hij trekt het beest zijn kop eraf en er druipt een slijmerige bijtende drab uit. Onwillekeurig wil hij zijn handen afvegen of afspoelen, maar alles is smerig en stinkend en klonterig. Kilometers in de omtrek niets dan een verrot stinkend goor moeras waarin ze diep weggezakt zijn. Hier en daar het zwarte skelet van een wegrottende boom of het meurende karkas van een groot beest dat al tientallen jaren dood is, steken dreigend tegen de diepgrijze lucht af.. Moeizaam bewegen ze verder, worstelen zich een weg door de dikke smurrie, de gore stront, het slijk der aarde, kokhalzend van de stank, constant alert op slangen en andere gore beesten.
“Verdomme!” Pein blijft met zijn voet achter iets hangen wat misschien een tak is of...
“Verdomme Koraal, ik zit vast!” Hij rukt en trekt maar komt alleen maar vaster te zitten dus hij houdt zich stil, een poging om het juiste te doen om niet alles nog erger te maken, maar ook dat helpt niets. De vieze drab stijgt en stijgt, tot aan zijn lippen, zijn neus.
“KoraaBLUBblubl!!”
“Ah jeesus nee hè...”Koraal ziet het helemaal niet zitten kopje onder te duiken, er zit al allemaal gore smurrie en slakken en slijm in haar haar en getver de getver kijk dan ook een beetje uit Pein..
“BLUBBLUB blub...... blub... blub blub
“Ah fuck, fuck, fuck!! Neeee kut kut shit...”Dat kan ze natuurlijk ook niet aanzien dus hoppa neus dicht en BLOB Koraal duikt naar benedendwars door de smakkende blubberende zooi en snijdt Pein los.
Als ze weer happend naar lucht boven komt, die smerig zwavelachtig smog, duikt er een enorm, echt huizenhoog enorm, monster op.
“DIE MOTHERFUCKER, RIP YOUR GUTS OUT AND SEE YOU IN HELLLLL!!!!”
Oh sjeesusSJIT wat stink tie uit zijn bek dat monster zeg, pfoeoeoeoeoe. . Maar Koraal is nog even bezig Pein mond op mond beademing te geven, das nodig. Dus al die stinkende drab en beestjes zooi druipt en kruipt in hun monden. Maar Pein komt al weer bij, pakt ook zijn mes en begint op het monster in te hakken. En hakken en hakken.... En hakken.
Maar het monster geeft geen krimp en het buldert:
“YOU’RE DOOMED!!!. THIS IS YOUR OWN PRIVATE HELL”
Koraal vindt dat op zich wel knus, doom en hel enzo.... ze golft mee ....ze begint een beetje slaperig te worden eigenlijk…
“WOAAHHGG HAKK HOEHAA” Schreeuwt Pein terwijl ie verder hakt. En hakt. En hakt. Wat een heerlijk schouwspel hem zo bezig te zien, zo vurig, onbevreesd en helemaal in zijn kracht, vol grenzeloze passie op leven en dood, stukken beter dan dat wazige gezever van daarstraks. Op zo’n moment kan Koraal even alles om zich heen vergeten. Behalve nu.
“I AM YOUR BLEEDING SIN, YOUR DEEPEST NIGHTMARE!!!” Brult het monster verder.
“Pein....” zegt ze “Psssst Pein, dit heeft geen zin hoor...”
“Huh?”
“Dit.... volgens mij is dit het diepste onderbewustzijn, de poort naar de hel, ons zwartste gezicht. Het belangrijkste deel van de inwijding” Jaja de lezer weet dat natuurlijk allemaal wel: inwijdingen zijn helemaal niet leuk en gezellig, dat is fucking keiharde mind splitting guts ripping confronterende shit! Hoppa door het diepste duister, de krochten van het ondermaanse, de diepste prut, helse pijnen, de goorste zooi, de...
“MOTHERFUCKER DON’T YOU INTELLECTUALIZE ME!!!!”
Brult het beest, de wachter aan de poort, de demon van hun bestaan. Dat wat nooit voor reden vatbaar is, dat wat niet met het verstand te benaderen of op te lossen is maar alleen ervaren en doorleefd kan worden. Al je hart tenminste niet van schrik stil staat. En als je durft, als je de moed hebt, als je Pein en Koraal heet.
Onze helden hebben bloed aan hun handen, heel veel, heeeeel vleeeeel bloed, oceanen van bloed. Nu overal om hen heen. Duizenden kelen gillen van pijn; van Pein en Koraal. Doodsstrijd, snerende haat, machteloze woede, kijvende lijken, tergende kreten, wanhopige vruchteloze strijd, haat, ijzingwekkende snerende ellende, ondergang, verradelijke verrotting, doemsdag..
En overal...