Pein & Koraal

Welkom in DE online fictie roman van de 21ste eeuw! De spannende avonturen van het geniale heldenduo Herr.Dr.Pein en Prof.Dr.Koraal. U bent hier op het juiste adres voor Huiveringwekkende actie en duister mysterie met geniale wendingen. Een verhaal dat zijn weerga niet kent.

** Pein & Koraal. Alle rechten voorbehouden. Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden in druk of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteurs**Contact? Zie links

Klik hier om Pein & Koraal aan je favorieten toe te voegen!

dinsdag, oktober 24, 2006

............Een wonderlijke lezer.............

"...een brug geslagen tussen materie en antimaterie." En laat ik je wel vertellen.."Buldert Merlijn nu verder. "Ze hebben net zo min als ik begrip of mededogen voor mensen die te stom zijn en te weinig kennis van zaken hebben om te begrijpen waar ik het over heb en het dan maar uit pure kortzichtige wanhoop af doen als onzin!!!" En hij kijkt woest in de camera. Enkele lezers deinzen van schrik weg bij het beeldscherm, flikkeren van een bureaustoel af, struikelen over schildersezels danwel prullenbakken en kopieerapparaten of levende huisdieren. Maar het is te laat. Merlijns blik is door het beeldscherm heengebrand en zal aan deze lezers kleven als miltvuur, wat je ook doet waar je ook gaat. Zijn geheimzinnige krachten die hij in duizenden jaren heeft opgebouwd zullen hen net zo lang achtervolgen tot ze hun hersens eens even van een goede upgrade voorzien en de persoonlijke horizon iets oprekken. Maar niet iedereen is weggedoken in zelfgenoegzame angst en onvermogen de algemene kennis iets te verbreden.

Nee, er is één lezer die nu iets wonderlijks doet. Of nou ja wonderlijk...in de wereld van Pein en Koraal is het allemaal heel normaal. Die lezer, beste mensen, een lezer die niet veel buiten komt en zich omringt met boeken en geschriften, studies en gewaagde uitvindingen...ja die lezer krabbelt snel wat hiërogliefen en berekeningen op een vel papier, onderlijnd een aantal zaken en stopt het vel dan in een fax apparaat.
Ploing! Zegt de ijskast van Pein en Koraal en er komt een prachtig velletje papier uit het ijsblokjes compartiment....
Koraal pakt het en bestudeerd de tekst aandachtig en knikt waarderend, want ook zij kan domheid slecht velen en ze blijken een lezer te hebben die wel het nut van een beetje research inziet.
"Kijk eens aan, precies wat we nodig hebben...." mompelt ze goedkeurend en overhandigt het papier aan Pein die met een bek vol chips en andere troep op dit moment ook niet zo'n snuggere indruk maakt. Maar...